Skip to content

Over ons

Ons Team

Maak kennis met onze teamleden. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en de gedrevenheid om kinderen te helpen groeien. Door onze jarenlange ervaring en een goeie mix van leercoaches, logopedisten en dyslexiespecialisten bieden wij de juiste hulp voor ieder kind dat niet lekker in zijn of haar vel zit op school.

Colette

Leercoach

Colette werkt sinds 2020 als leercoach bij Samen Slim Leren. Zij heeft 24 jaar gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Zij werkt nu als leercoach met kinderen zowel individueel als in kleine groepjes. Zij werkt op de praktijklocaties en op scholen, maar zij komt ook bij de kinderen thuis. Colette is bereikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tel.: 085 555 6027
colette@samenslimleren.nl

Elisabeth

LOGOPEDIST/leercoach

Elisabeth is werkzaam bij Sprekend Logopedie en Samen Slim Leren sinds 2020. Zij is naast allround logopedist al jaren gespecialiseerd in het behandelen van dyslexie. Zij werkt zowel op de praktijklocaties in Maarssen als op scholen en is bereikbaar op dinsdag en woensdag.

Tel.: 085 555 6025
elisabeth@sprekendlogopedie.nl

Erica

PRAKTIJKeigenaar
LOGOPEDIST/LEERCOACH

Erica is samen met Mariëtte eigenaar/praktijkhouder van Samen Slim Leren. Met passie zoekt Erica naar de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vastgelopen kinderen de kans krijgen om door de gespecialiseerde hulp van Samen Slim Leren weer te kunnen groeien.

Tel.: 085 555 6001 praktijk@sprekendlogopedie.nl

Franka

LOGOPEDIST/leercoach

Sinds 2017 werkt Franka als logopedist bij Sprekend Logopedie en sinds 2020 werkt zij ook bij Samen Slim Leren.  Ook is zij gespecialiseerd in dyslexie. Franka werkt op de praktijklocaties. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Tel.: 085 555 6014
franka@sprekendlogopedie.nl

Ilse

office manager

Sinds 2016 zwaait Ilse de scepter bij Logopedie & Leren. Zij is de verbindende factor van de praktijk. Zij houdt zich voornamelijk bezig met ondersteunende taken en is een luisterend oor voor zowel de cliënten als de collega’s.

Tel.: 0346 555773
administratie@sprekendlogopedie.nl

Lieke

LOGOPEDIST/leercoach

Lieke werkt sinds 2013 bij Sprekend Logopedie en sinds 2020 bij Samen Slim Leren. Zij is allround logopedist, leercoach en daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van dyslexie. Zij werkt in Maarssen, maar komt ook op scholen om kinderen met dyslexie te behandelen. Lieke is te bereiken op de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Tel.: 085 555 6006
lieke@sprekendlogopedie.nl

Mariette

PRAKTIJKeigenaar
LOGOPEDIST/leercoach

Mariëtte is samen met Erica eigenaar/praktijkhouder van Samen Slim Leren. Mariëtte is gespecialiseerd in dyslexie & leren leren. Zij gaat gedreven op zoek naar de optimale manier om kinderen die moeilijkheden hebben op school weer in hun kracht te zetten.

Tel.: 085 555 6002
praktijk@sprekendlogopedie.nl